Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu

Poppy Playtime Chapter 3 İndir – Full Oyun + Tüm Bölümler – orjinalindir

1 Puan2 Puan3 Puan4 Puan5 Puan
Loading...
  • Ana Sayfa
  • Poppy Playtime Chapter 3 İndir – Full Oyun + Tüm Bölümler – orjinalindir

Bilgisayar oyunu severler için, Poppy Playtime yeni bölümleriyle heyecan verici bir deneyim sunmaya devam ediyor. Bu ek seviyeler, oyunun kendi koleksiyonunuza dahil olabilmeniz için DLC olarak satışa sunuluyor. Poppy Playtime – Chapter 3, ölümcül canavarlarla dolu bir dünyada hayatta kalmaya çalıştığınız heyecan verici bir serüven sunuyor.

Bölüm 3’te, oyuncular oyuncak fabrikasındaki gizemli olayları çözmeye devam ediyorlar. Canavarlar her an peşinizi bırakmazken, hızlıca gizemli odalardaki bulmacaları çözerek hikayeyi ilerletmelisiniz.

Poppy Playtime – Chapter 3 İndir Bu oyun, birinci şahıs kamerasıyla oynanır ve uzayan ellerinizle engelleri aşmaya çalışırsınız. Uzanan eller, keşfetmenin ve yeni bulmacaları çözmenin yaratıcı bir yolu olabilir!

Oyunun kendine özgü bir tarzı var; bulmacaları çözerken zihinsel becerilerinizi kullanırken, aynı zamanda oyuncak canavarların nereden geleceğini düşünmelisiniz. Kontroller, oyun deneyimine farklı bir boyut katıyor. Eğer Poppy Playtime serisinin yeni bölümünü keşfetmek istiyorsanız, Poppy Playtime – Chapter 3’ü hemen indirebilirsiniz.


Poppy Playtime Chapter 1-2 3 PC Sistem ve Gereksinim?

Ram: 8 GB+ Ve üstü ++ bellek
HDD: 60 GB +
Ekran kartı: Nvidia GeForce GT 2gb vb 1030 ++ amd 2gb rx 550
Windows: (64-Bit) +11 10
DX: 12 Sürüm ++
İşlemci: Intel Core i3 8100+ ve üstü +


Poppy Playtime Chapter 3 İndir – Full Oyun + Tüm Bölümler – orjinalindir YAPILAN YORUMLAR